GÄSTBLOGG - Jesper de Waal

Tjena!

Jesper de Waal heter jag och jag har fått äran att göra det första blogginlägget här på hemsidan. Jag är en av VICTOR Swedens sponsrade spelare och tävlar för Malmö Badmintonklubb samt bedriver min träning på Malmö Badmintonakademi.

Vid sidan om min elitsatsning har jag även precis gått klart första året på universitetet där jag studerar sport science. Som fattig student i kombination med ett idrottande som kostar mycket pengar är varje liten krona viktig för att jag ska få ihop det ekonomiska pusslet. Där är VICTOR en perfekt stöttning för mig och bidrar till stor del till att jag kan bedriva min kombination av heltidsstudier och badminton.

Jag (och jag tror även många andra) har väntat länge nu på det här tillfället, att VICTOR kan gå ut med full marknadsföring i Sverige. Jag fastnade redan för ett antal år sedan för deras färgglada kläder som det koreanska landslaget spelade med. Idag är det kanske världens snabbast växande och helt klart en av världens största badmintonleverantörer. Med sponsrade landslag som Malaysia, Korea och Danmark kan vi med säkerhet säga att det är ett av märkena på marknaden med produkter av högsta kvalitet! Nästa mål är nu att ta över Sverige vilket jag är övertygad om att VICTOR kommer göra.

Jag driver själv en sida på Facebook där jag brukar lägga ut videor från min träning, uppdateringar från tävlingar och liknande. För exakt ett och ett halvt år sedan skadade jag mitt högra knä, en allvarlig skada som jag har varit tvungen att jobba väldigt hårt med för att komma tillbaka från. Facebooksidan blir lite av en möjlighet för er att följa vägen tillbaka från skadan, mot mitt mål att kunna leva på min idrott. Förhoppningsvis lyckas jag motivera er där ute att alltid jobba hårdare och att aldrig ge upp!

Nu under sommaren ska jag försöka dela med mig en hel del av min träning, vilka övningar jag gillar att jobba med under försäsongen (både i gymmet och på banan). Bland annat kommer jag tillbringa tre veckor i Malaysia och jag kan rekommendera att hålla utkik på sidan för inspiration till nya sätt att träna på.

Ni hittar min Facebooksida på följande länk:
https://www.facebook.com/jesperdwbadminton/  

Nedan kan ni även se en av mina videor som jag laddat upp. Den spreds snabbt över Facebook och fick så mycket som över 100 000 visningar och över 1000 delningar.

Ha det gott så länge
Jesper